Blogs & Events Details

Zie wat er is gepubliceerd

Image Description

IT Molen KvK Startersdag WTC Rotterdam 30 juni 2018

Terugblik KVK Startersdag in Rotterdam
Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit. Er komt veel kijken bij het starten van je eigen bedrijf en daar helpt de Kamer van Koophandel graag bij. Op zaterdag 30 juni organiseerde de Kamer van Koophandel verschillende startersdagen in heel het land. IT Molen was aanwezig op de editie in Rotterdam en kijkt terug op een zeer leerzame dag.
Wat viel er allemaal te beleven?
Er was veel te zien en te beleven, waaronder een informatiemarkt met experts. Want ja, iedere startende ondernemer kan wel wat hulp gebruiken. Hulp op het gebied van administratie, boekhouding, online zakelijke aanwezigheid en noem verder maar op. Daarnaast waren verschillende presentaties te bezoeken, van ondernemen tot aan de belastingdienst. Tot slot, de goed bezochte inspiratiesessies over onder andere jezelf pitchen en je zakelijk zelfvertrouwen. Met zoveel informatie en ondernemers is het starten al half gestart.Waarom is een website belangrijk voor u?
De website van nu is het telefoonnummer van vroeger. Iedereen kijkt en heeft het tegenwoordig op internet over jouw bedrijf. Een goede en vindbare website vergoot je zakelijke online aanwezigheid en bovendien: jij bepaalt wat klanten over jouw bedrijf te lezen krijgen. Als ondernemer moet je ook voor jezelf nagaan, wat wil ik uitstralen als bedrijf en wat wil ik dat klanten over mij lezen?

Wat kan IT Molen voor u betekenen?
Wij kunnen op verschillende vlakken diensten bieden voor startende ondernemers. De belangrijkste voor startende ondernemers zijn:

• Web ontwikkeling
Wij maken aantrekkelijke en professionele websites die u klanten zullen waarderen.

Domein en Hosting
• Wij houden uw website altijd in de lucht en al onze webhosting- en domeinpakketten bieden we aan tegen uitstekende prijzen en kwaliteitsverhouding.

Search Engine Optimalisation
• Wij werken nauw samen met al onze klanten om een beter begrip te krijgen van de bedrijfsdoelen. Dit stelt ons in staat om echt op maat gemaakte strategieën te leveren die tastbare resultaten opleveren.

Ook maken wij Apps op verschillende platforms en schrijven we software. IT Molen gelooft dat als wij u in deze fase tevreden kunnen stellen, u bij ons terug komt met IT vragen als u groeit. Zo hebben wij een groot netwerk gecreëerd en veel (ondernemers)ervaringen in zicht. Tips die u wellicht behouden van het maken van dezelfde misstappen. Bovendien kunnen wij u wellicht in contact brengen met de juiste netwerken.


Wij zeggen niets voor niets: IT Molen is een ervaren en gepassioneerde groep ontwerpers, ontwikkelaars, projectmanagers, schrijvers en kunstenaars. Elke klant waarmee wij werken, wordt een deel van het team. Samen staan we voor de uitdaging en behalen wij het gewenste resultaat.


Populairste evenementen

 • Image Description

  Wat is een B2B-website?

  More
 • Image Description

  Responsive web design

  More
 • Image Description

  IT Molen KvK Startersdag WTC Rotterdam 30 juni 2018

  More
Logo

IT Molen maakt resultaat gerichte digitale oplossingen. Open transparante werkwijze en meteen heldere antwoorden op al uw vragen. Wij geloven in betaalbare oplossingen voor iedereen.

Vertel ons over uw wens en wij staan 24/7 klaar om u van dienst te zijn.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Kamerlingh Onnesweg 10 e
2991 XL Barendrecht
Nederland
Tel: +31 (0)85 105 41 98
Mobiele: +31 (0)6 41 98 65 80
Email: info@itmolen.nl
KvK: 72514450
BTW: NL199012362B01
IBAN: NL07 ABNA 0812 4363 50